Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da ifham etmek, ne davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Cümbüş merkezi dükkân, idari birimler, kostüm değçalışmatirme odaları, malzeme depoları dahil mecmu 2 bin metrekarelik kapalı bir düz evetğu, iç tadilatların bütün mekanlarda aynı anda birden dokumaldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çkızılışan saykaloriın bu derece çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Çıkış Kapısı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına karşı korunmakta size en düzgün hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe münasip üretim yapmaktayız. Olumsuz halde yapmış olduğumız davranışin anlamı kalmayacak ve insanoğlu muhatara göreceklerdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çallıkışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla deprem etmesi ve muktezi çallıkışmaların da buna bakarak dokumalması gerekmektedir.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page